Om een account aan te maken ga je naar Horrify webpagina en klik linksboven op  en dan op de rode button 'Registreren'.

Stap 1: Klik op de knop registreren.

Stap 2: Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in. Je kan ook je registreren met Facebook.

Stap 3: Kies voor een maandabonnement, halfjaarabonnement of jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap'.

Stap 4: Klik op 'Check je betaalgegevens'.

Stap 5: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter controle schrijven we 2 cent af van je rekening.

Stap 6: Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te activeren.

PC

Om een account aan te maken ga je naar Horrify webpagina en klik je rechtsboven op de rode button 'Registreren'.

Stap 1: Klik op de knop registreren.

Stap 2: Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in. Je kan ook je registreren met Facebook.

Stap 3: Kies voor een maandabonnement, halfjaarabonnement of jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap'.

Stap 4: Klik op 'Check je betaalgegevens'.

Stap 5: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter controle schrijven we 2 cent af van je rekening.

Stap 6: Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te activeren.

Geen e-mail ontvangen

Heb je geen e-mail ontvangen? Misschien is de mail terechtgekomen in jouw spam box. Is dat zo? Geef aan dat de e-mail geen spam is en/of voeg het e-mailadres (noreply@horrify.nl) toe aan je adressenlijst. Via je profielpagina kan je een nieuwe activatielink aanvragen.