Een van de meest voorkomende problemen met het kijken naar Horrify wordt veroorzaakt door een zwakke of slechte netwerkverbinding. Video's zijn vaak lang aan het bufferen of aan het laden. Of de webpagina wil niet laden. In beeld zie je dan error-berichten als; ‘Kan geen verbinding maken’.

De oplossing is vaak om of je device uit en weer aan te zetten. Mocht dit het probleem niet oplossen, dan kun je de wifi-router uit en aan zetten. Laat de router 10 seconden uit staan voordat je hem weer aanzet. Controleer hierna of de netwerkproblemen zijn opgelost.

Blijft het probleem aanhouden, controleer dan bij jouw internetprovider of er geen storingen of andere problemen bekend zijn.