Als Horrify niet werkt, kun je problemen hebben met je internetverbinding, problemen met je apparaat of met je account. Om verder te kunnen kijken, controleer eerst of er een ‘error’-bericht op het scherm verschijnt. Volg de stappen in het bericht om de problemen op te lossen.

Veel voorkomende problemen:

1. Website werkt niet in combinatie met een Samsung telefoon of tablet
  2. Website werkt niet op mijn Smart-TV
  3. Waarom zie ik een afbeelding, maar geen playknop?

Mocht jouw probleem niet hier of ergens anders op de meest gestelde vragen vermeld staan, dan kun je via de rode button met het envelopje rechtsonder contact opnemen met de supportafdeling.