•     Tablet/mobiele telefoon
  1. Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je Persoonlijke gegevens.
  2. Klik links boven in op het vierkantje met drie streepjes.
  3. Klik op het poppetje en kies voor de optie 'Profiel'
  4. Je kunt nu bij je 'Persoonlijke gegevens'  klikken op 'Wijzigen' om je voor- en achternaam te veranderen.
  5.  Scroll verder naar beneden. Je kunt bij 'Wachtwoord' klikken op 'Wijzigen' om je wachtwoord te veranderen.

• Computer / laptop
  1. Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je Persoonlijke gegevens.
  2. Klik rechtsboven op het poppetje.
  3. Je kunt bij 'Wachtwoord' klikken op 'Wijzigen' om je wachtwoord te veranderen. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.
  4. Linksboven staan je 'Persoonlijke gegevens'. Je kunt nu klikken op 'Wijzigen' om je voor- en achternaam te veranderen.

Het is niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen. Is je e-mailadres verkeerd ingevuld? Neem dan contact op met de klantenservice via de rode button met een envelopje, rechtsonder op de supportpagina.