1. Open de browser op jouw telefoon en ga naar https://horrify.nl/. (Let op: de Samsung Browser ondersteunt Horrify niet!)
  2. Kies voor de optie ‘Aanmelden’. Deze optie vind je helemaal rechts bovenin de pagina.
  3. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen.
  4. Als je dit hebt gedaan klik je op aanmelden.

PC

1. Ga naar https://horrify.nl/.
  2. Kies voor de optie ‘aanmelden’. Deze optie vind je helemaal rechts bovenin de pagina.
  3. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen.
  4. Als je dit hebt gedaan klik je op aanmelden.