1. Als jij je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuwe aanvragen via het inlogscherm. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’
2. Vul je e-mailadres in en klik op 'Stuur wachtwoord'. Je ontvangt een mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is met daarin de vervolgstappen.

PC

1. Als jij je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuwe aanvragen via het inlogscherm. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’
2. Vul je e-mailadres in en klik op 'Stuur wachtwoord'. Je ontvangt een mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is met daarin de vervolgstappen.