Horrify is op veel apparaten beschikbaar en afhankelijk van het type apparaat kan je onze Horrify app downloaden. Kijk hier onze video: ´Hoe download ik de app´

Downloaden van de Horrify app op smartphones en tablets
Horrify kan worden gedownload via de app store van je apparaat. Om Horrify te installeren, volgt u de onderstaande link voor uw apparaat vanaf uw smartphone of tablet.
Download Horrify in de App Store
Download Horrify in de (Google) Play Store

Hoe werkt de Horrify app?
Kijk hier onze instructie video´s : ´Hoe gebruik ik de app´ en ´Hoe werken alle functies op de app´.

Horrify
 op computers gebruiken
Horrify is toegankelijk via uw internet browser door naar https://horrify.nl/ te gaan en in te loggen of een nieuw account aan te maken.

Horrify gebruiken op andere apparaten
Horrify heeft nog geen app voor Smart TV's, streaming mediaspelers, game consoles of Blu-ray-spelers. Hierdoor werkt Horrify niet op deze apparaten. Echter kan je door middel van een Google Chromecast of Apple TV wel gebruik maken van Horrify op het grote scherm.