De video's van Horrify zijn te bekijken via het internet. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de volgende apparaten (devices): computer, laptop, smartphone en tablet. Horrify is ook naar de tv te streamen met behulp van Apple Airplayen Google Chromecastof door je laptop aan te sluiten op de tv via een HDMI kabel. Klik hier voor de uitleg video.

Helaas is het niet mogelijk om Horrify naar de tv te streamen met behulp van Chromecast 1, consoles (Playstation, Xbox enzovoorts), de internetbrowser van een smart tv en (Android) TV-boxen.